Cocktailworkshop

Leer de lekkerste cocktails of mocktails maken van een Master Bartender. Hoe gezellig is het om een cocktailworkshop te doen samen met je vrienden of collega’s? Hiervoor kom ik naar jouw locatie in Nederland.

Cocktailworkshop op locatie

Word een echte cocktailshaker! De Master Bartender laat zien hoe je drie verschillende gemixte en geshakete cocktails maakt en vervolgens ga je zelf aan de slag. Heerlijk om je cocktails na het maken ook zelf op te drinken natuurlijk. Deze workshop is zeer geschikt als teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon gezellig met vrienden onder elkaar. De Cappuccino Man zorgt voor een verrassende ervaring met gegarandeerd plezier.

Cocktail workshop bij je thuis

Wij zorgen voor de shakers, drank en ingrediënten, jij zorgt voor een grote tafel om de workshop aan te houden. Maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld als je bepaalde (alcoholvrije) cocktails wilt leren kennen of wanneer je meer verschillende soorten cocktails wilt maken. Meer weten over de mogelijkheden? Stuur je aanvraag in en wij informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden, beschikbaarheid en de kosten.

Cocktailshaker op je feest of evenement

Een cocktailshaker op je feest, evenement, vergadering of klantendag? De Cappuccino Man maakt heerlijke cocktails voor je gasten. Sprankelend, smaakvol en kleurrijk. Entertain je gasten en laat ze genieten van de lekkerste cocktails.

Eigen bar

De Cappuccino Man beschikt over een kleine bar. Heb je zelf een bar waar ik gebruik van kan maken? Dan neem ik alleen benodigdheden en ingrediënten mee. Ik kom op iedere locatie in Nederland en maatwerk is mogelijk voor het personaliseren van de beleving.

cocktailshaker inhuren thuis op evenement

De Cappuccino Man serveert meer dan koffie en cocktails.

  • Barista en/of cocktailshaker op locatie
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Workshops en trainingen

Wil jij jouw gasten net dat beetje extra serveren?

1. Neem contact op met
De Cappuccino Man

2. Bespreek de mogelijkheden

3. De Cappuccino Man legt
jouw gasten in de watten