Mijn naam is Dennis Bonneveld, beter bekend als De Cappuccino Man. Ik verzorg koffie en cocktails op locatie. Organiseer je een feest, een workshop of een evenement? Dan help ik je graag om er een onvergetelijk moment van te maken.

Passie voor verbinding

Een kopje koffie staat symbool voor gastvrijheid en het verwelkomen van gasten. Koffie verbindt. Ik hou ervan om mensen te verbinden. Tijdens jouw evenement of feest zorg ik voor het perfecte kopje koffie. Vers en met liefde bereid. Naast lekkere koffie maakt De Cappuccino Man de meest speciale cocktails. Sprankelend, smaakvol en kleurrijk. Zo laat je jouw gasten extra genieten. Het is mijn missie om van jouw feest een succes te maken.

De passie voor koffie is enkele jaren geleden ontstaan na het bezoek aan ‘The Amsterdam Coffee Festival’, waar een wereld voor me openging. Graag wilde ik experimenteren met de verschillende koffiebonen en al snel kocht ik een kleine bonenmaler. Het koffieapparaat maakte al snel plaats voor de Chemex en de French Press. Mijn ontdekkingstocht was begonnen.

Al snel merkte ik wat het effect was van de verschillende zetmethodes op de smaak van de koffie. Ik vond het fantastisch en kreeg letterlijk en figuurlijk de smaak te pakken. Daarom schafte ik een espressomachine aan en ging ik workshops volgen. Na veel praktijkervaring opgedaan te hebben heb ik mijn SCA Coffee Diploma behaald. Maar ik wilde meer.

 

Dennis Bonneveld barista en cocktailshaker op locatie

Koffie en cocktails

Bij koffie draait alles om smaak en dit is ook heel goed terug te vinden in cocktails. Van lekker fris tot rijpe smaken, van lekker zoet tot meer bittere cocktails. Ik wilde hier meer van weten. Door diverse cocktailtrainingen bij de BOLS Academy heb ik mijn Master Bartender diploma behaald. Fantastisch om je eigen siroopjes, bitters en geïnfuseerde dranken te maken om tot de meeste eigen gecreëerde cocktails te komen, ook wel Signature Cocktail genoemd.

Wat is nou mooier om koffie en cocktails te combineren? Zo is De Cappuccino Man geboren. De Cappuccino Man staat voor verse koffie, mooie cocktails, gezelligheid, verbinding en gastvrijheid.

 

De Cappuccino Man serveert meer dan koffie en cocktails.

  • Barista en/of cocktailshaker op locatie
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Workshops en trainingen

Wil jij jouw gasten net dat beetje extra serveren?

1. Neem contact op met
De Cappuccino Man

2. Bespreek de mogelijkheden

3. De Cappuccino Man legt
jouw gasten in de watten