Tijdens de Empack beurs voorzag Dennis voor onze gasten met de lekkerste koffie. Daarmee hadden wij onze handen vrij om onze klanten te adviseren. Onze klanten dronken de koffie van dezelfde kwaliteit als die ze van ons gewend zijn:-) Wereldklasse. Graag tot een volgende keer!

Klaas Muller

Robatech BV

Dennis als barista was dè verrassing van ons verjaardagsfeest in de tuin. Alle gasten voelden zich extra welkom door de heerlijke, met zorg bereide koffie. Dennis is een professional. Hij kan boeiend vertellen, inspelen op vragen, is geïnteresseerd en we vermoeden dat er koffie door z’n aderen stroomt 😉

Er zit maar 1 nadeel aan deze ervaring…de volgende dag moet je zelf weer je koffie zetten (en die is dan vooral véél minder lekker).

Tijdens het streekgala huurden we Dennis als barista. We waren heel blij met de heerlijke koffie van de mobiele koffiebar. Andere jaren met mijn percolator voor een reguliere kop, maar nu was er keuze uit een vers bereide cappuccino, een latte of een espresso. Met veel zorg en rust bereid. Tevens leuk voor de mensen om te kijken hoe deze bereiding gaat. Heel erg bedankt Dennis en graag tot de volgende keer!

Virginie en John

Wijngaard De Plack

Tijdens onze open dag heeft barista Dennis Bonneveld onze gasten op professionele wijze voorzien van een heerlijk kopje koffie of andere koffiespecialiteit. Zijn aanwezigheid en nette koffiemachine hebben wij als prettige aanvulling op onze open dag ervaren. Echt een aanrader voor ieder evenement!

Gerda Versteegh

Tallpack International

Met Dennis op onze Open Dag was het ontvangst compleet. Het stukje kwaliteit waar wij voor staan in het bedrijfsleven werd door Dennis bereid en geserveerd bij ontvangst. Dennis bedankt voor jouw volwaardige aanvulling op onze Open Dag!

Willem de Haar

Van Workum Machinebouw BV

Wij hebben Dennis als barista ingezet op een zakelijk evenement en als belangrijk onderdeel van onze beursstand. Dit bleek een succes te zijn! Dennis maakt de koffie met veel enthousiasme klaar en de mooie machine trekt de aandacht. Een waardevolle toevoeging. Dit gaan we zeker vaker doen.
Stéphanie Dekker

MAN Rollo

De kroon op ons feestje was de heerlijke koffie en uitstekende service van barista Dennis en zijn collega. Op een prachtige buitenlocatie werd door ons en onze gasten koffie genoten, zoals die hoort te smaken.

Katrin Kuik

Dennis kwam van tevoren al langs om de locatie te bekijken. Daardoor liep alles op de dag zelf erg soepel. Voor alles wordt gezorgd, je hebt alleen een stroomvoorziening nodig. De aankleding van de bar heeft een professionele uitstraling en de koffie is erg goed. De Cappuccino Man kan op diverse activiteiten een goede toevoeging zijn. Daarnaast is de capaciteit goed ingeschat. Hopelijk tot volgend jaar!
Jasper Linnartz

Stichting BetaBedrijvenBeurs

De aanwezigheid van Dennis op de stand van Ilpra Benelux BV tijdens de verpakkingsvakbeurs Empack is ons zeer goed bevallen. Naast de lekkere koffie, espresso’s en koekjes is de klantgerichtheid van Dennis ook een echte aanvulling. We hebben veel positieve reacties gehad van onze relaties op onze koffiehoek. Een echte aanrader!

Marinela Bezemer

Ilpra Benelux BV

We hebben Dennis ingehuurd voor mijn vijftigste verjaardag. Hij heeft bij de lekkere desserts en de heerlijkste koffie geserveerd. Een barista met de juiste elan om de gasten te voorzien van een espresso of een mooie cappuccino! Als je gasten een goede koffie waarderen een echte aanrader.

Klaas Muller

Caffe Piccolo